5 tips for å gjøre grillfesten i hagen ekstra morsom

Det er sommer, noe som betyr at det er det perfekte tidspunktet å ta måltidene dine utendørs og nyte det vakre været. Det finnes mange små triks du kan benytte deg av for å gjøre sesongens mange grillfester enda mer spektakulære. Sentrum for enhver grillfest er selvfølgelig maten, og vi har alt du trenger for å gjøre dagen utrolig deilig.

Etter å ha lest gjennom denne listen over tips og ideer, vil du planlegge en grillfest for hver eneste helg i sommer!

Grill Pizza

Grillpizza

Ingen grunn til å varme opp huset ved å varme opp en varm ovn. I stedet, fyr opp grillen og steik pizzaen din på grillen utenfor! Server kirsebær og pizza med geitost som en forrett eller hovedrett. Gjestene dine blir nok overrasket over hvor god en grillet pizza faktisk kan bli. Også pizza med spekeskinke og mozzarella passer utmerket på grillen (Se eksempel på oppskrift).

Tilby gjestene dine morsom underholdning

Det mange glemmer når de skal lage en skikkelig grillfest er å stelle i stand aktiviteter som gjør at gjestene dine kan ha det gøy. Aktiviteter som passer fint i hagen er bading dersom du har tilgang til et basseng. Dersom du ikke har et basseng lett tilgjengelig anbefaler jeg spill som for eksempel Texas Hold’em og andre spill som man kan finne på for eksempel Storspiller. Dette er nok en aktivitet som de fleste vil nyte, spesielt fordi det er en ganske original aktivitet som man ikke ser ofte på grillfester. Sett gjerne opp et eget pokerbord og få noen til å være dealer, det gjør ikke noe om ikke alle gjestene er like gode i spillet, da blir det bare enda morsommere.

Server en frisk og spennende drikk

Rør opp en blanding av glitrende rosévin og knuste bringebær for en forfriskende og spennende drikk på en varm sommerdag. Knus bringebær med sukker og sitronsaft i en mugge. Topp med glitrende rosévin. Server over is med skiver av sitron og bringebær. Husk å server drikken iskald for den beste smaken!

Tilby en litt lettere siderett

Fruktsalat

Med alt det mettende kjøttet og de søte godbitene vil omtrent alle ønske seg noe grønt på tallerkenen sin. En salat fylt med grønnsaker og en hjemmelaget dressing, gjerne også dresset med friske urter vil garantert falle i smak. Bruk friske sommer smaker som jordbær og melon. Server gjerne også med spekeskinke ved siden av for folk som ønsker kun en liten smakebit med deilig røkt kjøtt i stedet for den tyngre grillmaten.

Sett en voksen-spinn på en elsket rett

De færreste kan motstå fristelsen til god gammel Mac&cheese, men en kopp øl og en kjapp oppvarming i ovnen vil nok denne retten overraske og imponere gjestene dine.

Du kan også lage gele med alkohol dersom du ønsker en litt mer spennende dessert. Gele i alle regnbuens farger er gjerne noe som blir sett på som en litt barnslig dessert, men med denne voksen-spinnen blir nok dine voksene venner imponert.

Det var de tipsene for en super grillfest i hagen. Forhåpentligvis vil du kunne implementere minst 2 eller 3 av disse og imponere vennene dine neste gang du holder en grillfest i hagen.