Få sommeren igang med BBQ coins

Når man kjenner lukten av grilling så vet man at sommeren har ankommet. Vi er svært glade i å grille her til lands, både i byer og utenfor byen. På fine sommerdager kan man se store gruppe ansamlinger av mennesker i de parkene der det er tillatt med slik aktivitet. Grilling er noe man kan gjøre helt alene, men er aller best i godt selskap.

Siden vi snakker om grilling, så skal vi nå fortelle en litt morsom ting. Undertegnede var selv ikke klar over dette før noen sa det. Det har egentlig ikke noe med grilling å gjøre, men navnet har alt med grilling å gjøre.

BBQ coins

Som alle vet så er kryptovaluta skikkelig trendy i disse dager. Mange har investert i den kjente BTC (Bitcoin). Enkelte har hatt mer hell i det enn andre på grunn av de store svingene i BTC kursen. I tillegg til den kjente BTC så investeres det i utallige andre kryptovalutaer, som for eksempel: Ripple, Litecoin, Ethereum, Tether, Solana og en mengde andre. Men visste du at det finnes en kryptovaluta ved navnet BBQ Coins? Denne valutaen er langt mindre kjent enn BTC, og for ikke å snakke om verdien.

BBQ Coins ble startet i 2012, og per 31.12.2021 er det 11 personer i verden som har eiendeler i BBQ Coins. Denne kryptovalutaen er distribuert på Binance Smart Chain (BSC). verdien på BBQ coin er heller ikke å skryte av med en kurs på 0,056066 per BBQ coin. Om man har tro på denne kryptovalutaen, da kan man gjøre et kupp på det akkurat nå. Hvorfor ikke satse litt nå, ta opp et lån på et småpent beløp og invester. Vi kan si det slik at da BTC ble lansert, var det veldig få mennesker som hadde tro på den. Men se hvordan det ser ut nå. Nå kan de aller fleste angre på at de ikke investerte i dette da prisen på BTC var ekstremt lav.

No guts, no glory

Velger du å satse på dette og vil ta opp et lån for å ha det som en langtidsinvestering, er det mange lånetilbydere som kan være behjelpelig med det. Det fine med det er at du slipper å måtte bruke flerfoldige timer for å finne de rette tilbyderne, noen har allerede gjort dette for deg. Det finnes mange nettsider der ulike lånetilbydere er samlet på en side med nøkkeltall, tall som rentenivå, avdrag o.l.

“No guts, no glory” er det noen som sier. Hvem vet, kanskje om 3-5 år så har verdien på BBQ coins økte flere tusen ganger. Med investering på 50-100.000 kroner vil man gjøre det svært godt om det noen gang får en skikkelig oppsving på kryptovaluta markedet.