Kjøpe grill

Sommeren har atter engang pakket kofferten og tatt med seg varmen og dratt fra oss for denne gang, men like sikkert som om sola står opp hver morgen, så vil den vende tilbake til oss neste år. Dette er noe mange allerede venter på selv om det er snakk om et par måneder siden den dro.

Alle elsker sol og varme, og kan nesten ikke få nok av den. Rettelse, ikke absolutt alle, men hvertfall mesteparten av det norske folk ønsker sommeren velkommen med åpne armer. Om sommeren her til lands er det yrende liv både ved sjøen og på fjellet. Folk elsker å være ute å nyte varmen som sommeren bringer med seg.

Sommer er en høytid for oss som elsker å sitte ute i hagen eller i parken å grille litt. Det hører med sommeren å samle familien, vennegjengen eller andre bekjente og nyte god mat og drikke sammen. Grillukten henger over parker og offentlige samlingsplasser og som gjør at vi får vann i munnen når vi er i nærheten.

Grilling er også noe man kan foreta seg eller i året også, noe som sikkert hardcore grill entusiaster gjør, men det er ikke tvil om at det er på sommeren mest grilling pågår.

Kjøtt

Grill kommer i alle fasonger og størrelser

Mange sier det å grille er en kunst, noe som sikkert stemmer. Men alle kan finne både pølser og et par biter med kjøtt å slenge på en grill, man trenger ikke å ha en doktorgrad eller mange års utdannelse for å få det til. Men hemmeligheten bak god grillmat er grillen og marinade på grillkjøttet.

Alle er kjent med engangsgrillen, og det er vel kanskje den grillen flesteparten av oss bruker aller mest. Kanskje fordi den er lett tilgjengelig og ikke trenger noe spesiell opplæring for å brukes. Også er de lette og bærbare, slik at de er enkel å ta med seg på dagsturer. Det er bare å rive av plasten og tenne på så er det gjort. Men det finnes så utrolig mange typer griller på markedet man kan velge mellom, og de kommer i forskjellige størrelser og fasonger. I tillegg til at de kommer i forskjellige størrelser og fasonger, kommer de også i forskjellige prisklasser. De kan koste alt fra noen hundrelapper og opp til 50.000 kroner. De aller fleste nøyer seg med en ok grill på gass til et par tusen kroner som de kan ha hjemme i hagen, mens andre vil kun ha det beste av det beste. Så hvordan skal man ha råd til en grill til 50.000 kroner?

Invester for å kjøpe grill

50.000 kroner er ikke en liten sum å bruke på en grill. En grill i den prisklassen er det nesten som om man kan  forvente perfekt grilling hver eneste gang. Men å skaffe seg 50.000 bare for en grill er lettere sagt enn gjort.

Om man er villig til å prøve å investere litt penger, vil man kanskje få råd til en 50.000 kroners grill neste sommer. Som de aller fleste er klar over så er trading og krypto veldig “in” for tiden, mye takket være bitcoin og utviklingen den har hatt. Hvorfor ikke prøve å investere 10.000 på krypto å se hvordan det utvikler seg. Det er jo fortsatt lenge igjen til sommeren er tilbake, og kanskje i løpet av den tiden vil kanskje investeringen på 10.000 kroner ha vokst til 20-30.000, hvem vet. Men det er ingen garanti ved spekulering på krypto, eller andre ting på børsen for den saks skyld. Men det er bedre å prøve istedenfor å være etterpåklok og angre på at man ikke investerte da man hadde sjansen.

Eller man kan ta den tunge veien med vanlig sparing. Men å skulle greie å spare 50.000 på 6-7 måneder betyr faktisk opptil 7200 kroner per måned. Det er ytterst få av oss som greier å legge til siden slik sum hver eneste måned. Men om man har et godt betalt jobb eller to, er det fullt mulig. Men det betyr jo også at man ikke kan leve et liv der man kan bruke penger uten å være bekymret for hva pengene går til.

Så valget er egentlig opp til hver enkelte. Tør man å satse eller skal man gå den trygge veien?