Spenning mens du venter på grillmaten, eller gjester

Her hos grillhagen setter vi søkelyset på å skape god stemning med den rette grillmaten og de rette grillteknikkene. Men, vi vet jo også at det kan være ventetid når en griller – eller venter på venners besøk til grillaften. For barna er jo «ventepølse» et kjent konsept, men hva for oss vokse?

Vi her i redaksjonen har kost oss mye med nettbasert spilling, det flotte er at om du har en stabil nettlinje så kan du rett og slett spille der du er på din smarttelefon i dag takket være at de ulike tilbyderne av nettcasinoer og sportsbetting på nett har oppdatert og perfeksjonert sine nettsider til å fungere på et bredt utvalg av systemer og maskinvare. Slik kan du kose deg med å tippe på oddsen mens du sitter i hagen og venter på varm grill, eller at kotelettene skal bli ferdige (eller at de nevnte vennene endelig ankommer).

Oddsspill

Allerede har vi nevnt investeringseventyret, men oddsspill er noe annet. Hva kan du her spille på og med? Og ja, du kan naturligvis vinne litt på å spille.

Når du spiller på odds på en norsk bettingside kan du for eksempel tippe på utfallet av:

  • Fotball
  • Håndball
  • Alpint
  • E-sport (dataspill og liknende)
  • Langrenn
  • Hesteveddeløp
  • Friidrett
  • Basketball
  • Tennis
  • Volleyball

Overraskende er kanskje mer at du kan også tippe på utfall i for eksempel TV-program fra Norge, og norsk politikk.

Er det trygt å spille på odds, da?

Så lenge du orienterer deg på forhånd så er det ingen fare å spille på oddsen over nett. Sørg for at siden du har valgt å spille på har en lisens. Og at det er kryptert kommunikasjon med nettstedet.

Det er også godt å se om det er nevnt ansvarlig spill på nettstedet til tilbyderen av oddsspill, dette er deres etiske ansvar. Akkurat som at det og bør være tydelig at kundens personvern er i fokus.
Dette er hvorfor det er så lurt å lese på gode sider om odds, for da sjekker ekspertene der ut de ulike aktørene for deg og du kan sette all innsatsen på å ha det gøy mens du venter på at grillen skal bli ferdig.

Kan du vinne penger?

Naturligvis, dette er å tippe på odds og da satser du en viss sum og får igjen etter hva oddsen sier. Det er også helt lov, vi i Norge kan uten problemer nyte av utenlandske servere og å ta imot premier vunnet derfra. Hvem vet, kanskje du vinner nok til en ny grill? Eller om ikke annet så kanskje du får igjen til å betale for grillmiddagen.

Odds er kjempegøy, og det er en flott side ved idrett og andre arrangement som lar deg ta en mer aktiv del. Og ja, du kan vinne penger, men ikke baser formuen på det. Om du vinner så føl deg heldig, og ellers ta det for moro og spenning. Lykke til, og husk at du kan spille på smarttelefonen mens du venter på grillen. Win – win!