Innendørs grilling om vinteren

De som har sett reklamen om grillmat fra Meny vet at det finnes mennesker som elsker grilling så mye at de går gjennom hva som helst for å få lov til å grille. Heldigvis så er det fullt mulig å grille innendørs på den tiden av året hvor det er litt ufyselig å stå utendørs med en gassgrill.

Nå er det på ingen måte å anbefale å grille med åpen ild eller med gass innendørs, med mindre man har et trygt opplegg for dette. Men grille innendørs kan man gjøre innendørs okke som.

Det finnes flere varianter innendørs grill, både som bordmodeller og som større enheter som står på egne ben. De fleste av dem er elektriske, men det finnes faktisk kullgriller for innendørs bruk. Amica Barbecook er en slik kullgrill. Grillen har både stekeplate og stekerist, og det følger med en silikonmatte som bordbeskyttelse. Ifølge leverandøren skal trekull i bambus gjøre grillen os-fri slik at du kan bruke den inne. På denne måten kan en grillentusiast overraske familien med grilling inne på god gammel måte, men uten røyk-os. Utover dette kan man selvsagt også bruke stekeovnen på kjøkkenet til grilling, selv om det kanskje ikke oppleves like eksotisk og samlende som grilling slik vi er vant med.

Maten man griller innendørs trenger på ingen måte være forskjellig fra maten man griller utendørs, men det kan være en idé å foreta grilling av den maten som gir mest røyk ute på kjøkkenet, helt i nærheten av kjøkkenviften slik at ikke røykvarsleren i boligen går helt bananas.

Det neste som kanskje blir funnet opp er grilling uten at man forlater dobbeltsengen på soverommet. Er kanskje litt frem i tid, men man vet aldri. Du kan jo begynne å forberede deg med å kjøpe deg en rimelig dobbeltseng på Møbelnett. Finner du ingen der så finner du de beste dobbeltsenger på seng.nu.