Hvordan kjøpe billig grill og utstyr

Alle som driver med grilling, vet hvor kostbart det kan være å kjøpe kvalitetsgriller og tilhørende utstyr. Det er noen måter å spare noen kroner, uten å gå på kompromiss med kvaliteten, og noen ganger er det rett og slett bare gode tilbud eller cash back som gjelder.

Sjekk Finn.no og bruktbutikker

Gode steder å finne billig grillutstyr er brukt. Finn og andre markedsplasser er første stedet mange legger ut grillen til salg. Eventuelt kan du se på Facebook og legge ut en forespørsel, men da når du bare ut til venner og bekjent – om du ikke går viralt da. Eventuelt sjekke diverse kjøp/salg sider, som er veldig gide steder å 1. legge ut et innlegg hvor du spør om noen har til salgs. 2. se om det er billige griller eller tilhørende utstyr som allerede ligger ute fra andre brukere.

Bruktbutikker er det flere og flere av i Norge. Dette krever litt mer av deg siden du må flytte deg rundt. På den andre siden, er det en god fordel i at når du først finner en grill til salgs kan du se hvordan kvaliteten er på nært hold. Sjekk også nærmeste gjenbruksstasjon, fordi disse har gjerne en bruktbutikk tilknyttet, og her kan fu få noen knalltilbud!

Se etter gode tilbud eller cash back

Nye griller behøver ikke å stjele hele sommerbudsjettet. Gode tilbud på griller kan du eksempelvis finne på Juula og Biltema, og her er det ganske ok kvalitet. Skal du opp i prisklasse, er det eksempelvis fordelsprogrammer, som kan være en mulighet. Eventuelt kan du se etter rabattkoder og andre tilbud på sider som er dedikert til dette.

Er du medlem i en eller annen fordelsklubb? Da er dette et godt sted å starte. Mange kredittkort har fordelsprogrammer til et stort utvalg av butikker. Men det kan også være fordelsprogrammer i eksempelvis gjennom LO, Trumf eller studentfordeler.