Har du hørt om BBQ Coin?

Veldig mange har hørt om Bitcoin, men det finnes en coin som omtrent er like gammel som Bitcoin. I 2012, 3 år etter at Satoshi Nakamoto fant opp Bitcoin startet en bruker på forumet Bitcoin-talk opp BBQ Coin. Den ble startet som en spøk for å kunne kjøpe og selge grillsnacks. På det tidspunktet så hadde man svært få forskjellige kryptovalutaer og det var et veldig lite miljø som brydde seg om kryptovaluta.

Ettersom dette var en spøk så var det ikke mye aktivitet i tråden det første året, men i 2013 så begynte BBQ Coin å få flere interesserte og den ble listet på to kryptobørser. BBQ Coin var på det høyeste priset til 0,25 dollar, det var i 2013 og har aldri kommet seg opp på det samme nivået. I 2017 under kryptoboomen så hadde den en liten økning i pris men den klarte aldri å få tilbake prisen den hadde i 2013.

Selv om den ikke har nådd nye høyder så er det fortsatt entusiaster som sørger for at BBQ Coin ikke har død helt ut og siste innlegg i tråden var 03.04.2019. Det spesielle med denne coinen er at den har levd lenger enn Ethereum, XRP og mange andre kryptovaluter. Det er ikke en kryptovaluta det er verdt å investere i, men for oss grillentusiaster så er det morsomt at det faktisk finnes en egen kryptovaluta.

Hvis du ønsker å kjøpe BBQ Coin så er det ikke mulig å kjøpe på noen børser. Det betyr at det ikke er noen steder å selge den. Det eneste stedet du kan kjøpe den er direkte fra andre som eier den. Hvis du ønsker å investere i kryptovaluta som en investering så bør du heller se på andre mer likvide kryptovalutaer.