Smoky Sweet BBQ Sauce

kr 99

Tomt på lager

Varenummer: F12300003 Kategori: Stikkord: , , , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Smoky Sweet BBQ Sauce er alt-mulig grillsausen du alltid har drømt om. Med sin søte, krydrete smak er den perfekt til alle retter som går på grillen. Smoky Sweet BBQ Sauce har den klassiske røkte BBQ-smaken som gjør et hvert grillmåltid til noe helt spesielt.

Tradisjon i hver dråpe

Kansas City kan så og si kalles verdens BBQ-hovedstad. Tradisjonene rundt grilling går så langt tilbake i tid at det er usikkert om noen kan si at det fantes en gang da man ikke grillet. Smoky Sweet BBQ Sauce er en tradisjonell grillsaus fra nettopp dette området. Med sin tykke tomatbaserte konsistens gir den det lille ekstra av smak til så å si alle typer kjøtt, fra kylling til biff. Grillsausen er tilsatt en spesiell røket smak som gjør at smaksopplevelsen av grill blir den samme, selv i steikepannen. Smoky Sweet BBQ Sauce er kanskje en av de mest klassiske BBQ-sausene på markedet og vil garantere at du får lovord av alle som er så heldige å bli invitert til et fantastisk måltid. Som dip til pommes frites er den også helt makeløs. Bland den med litt rømme eller gresk yoghurt, eller bruk den på egen hånd. Smoky Sweet BBQ Sauce kan lett kombineres med ekstra grillkrydder fra samme leverandør, Stockyard, for de som ønsker enda mer smak. Denne smaksrike grillsausen vil la deg lage autentiske BBQ-måltid om og om igjen, alltid med det samme resultatet som de mest hardbarkede grillsjefene i Kansas . Smoky Sweet BBQ Sauce er glutenfri og basert på naturlige ingredienser.

Grillhagen anbefaler denne BBQ-sausen til:

  • Svin (ribs)
  • Kylling
  • Biff
  • Dip til pommes frites

**Glutenfri **Naturlige ingredienser

Ingredienser: Tomatpuré, vann, brunt sukker, sukker, eddik, melasse, krydder (salt, hvitløkspulver, løkpulver, sukker, brunt sukker, chili pulver), naturlig «smoke» tilsetning, sennepspulver, salt, løkpulver, tørket hvitløk, tamarind.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.638 kg