Jalapeno Hot Sauce

kr 99

Tomt på lager

Varenummer: F02020034 Kategori: Stikkord: , , , , , ,

Beskrivelse

Jalapeños er mer enn nok for de fleste når det kommer til smak og hete. Denne lille chilifrukten som setter en herlig spiss på både tacos, pizza eller i en gryterett. Jalapeño Hot Sauce fra Pain Is Good gjør det lettere å smaksette og fordele smaken. Dagene er forbi der du hadde litervis med tamt smakende suppe og nå og da fikk et hetesjokk av den ene jalapeños biten som hadde funnet veien til din tallerken. Bruk Jalapeño Hot Sauce til å heve smaken på alle slags matretter som trenger et lite kick av hete fra å gå fra vanlig onsdagsmiddag til fiesta på uno-dos-tres.

Alt eller ingenting

Inntoget av taco kan ha vært fasilitøren da denne lille pepperfrukten ble introdusert til det norske folk. Mange husker den som noe av det sterkeste en noen sinne hadde smakt, for dette var før både wasabi og naga jolokia. For å være ærlig hadde ikke de norske smaksløkene hatt særlig mye mer å bryne seg på av hete enn fra middels sterk sort pepper, eller kanskje et dryss av cayennepepper i pizzafyllet. Problemet med jalapeños som ingrediens (med mindre den er kjørt i foodprocessor eller ekstremt finhakket) er at den har det med å gi veldig ujevn smaksfordeling. Dette problemet løser Jalapeño Hot Sauce for alle som elsker denne lille kinaputten. Denne sausen fra Pain Is Good gjør det enkelt for deg å smaksette som seg hør og bør, og gi hele retten et løft av het chili. Mange liker også en mer røkt smak på sausen. Om du er en av dem, bør du prøve Smoked Chipotle BBQ Sauce.

En tradisjonell hotsaus

Jalapeño Hot Sauce er en av de mer tradisjonelle sausene fra Pain Is Good. Smakene er rene og klassiske og heten er akkurat passe intens. Det er ikke rart at den er blitt en favoritt blant alle som elsker det lille kicket av chili i maten. Jalapeño Hot Sauce kan du bruke til det meste, ikke bare i meksikanske matretter. Gi grillmarinaden en ekstra tvist, lag din egen hamburgerdressing, gjør tomatsuppen mer spennende – mulighetene er uendelige. Som smakstilsetning er den fantastisk. Etter en stund er det mulig at du synes det er vanskelig å bestemme hvor du ikke skal tilsette et par dråper Jalapeño Hot Sauce. I mellomtiden får du prøve deg frem og se hvordan sausen løfter smaken på både meksikanske retter og matretter fra andre kulinariske nasjonaliteter. Dersom du ønsker en enda sterkere saus bør du prøve XTREME Hot Sauce, en real chilibombe.

Passer til:

  • Taco og annen meksikansk mat
  • Som smakstilsetning i suppe, salsa, saus og gryteretter
  • Å gi et hint av hete til grillmarinader og dressinger