Harvest Apple BBQ Sauce

kr 99

Tomt på lager

Produktnr: F12300006 Kategori: Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Harvest Apple BBQ Sauce vil sannsynligvis bli familiens nye favoritt grillsaus på 1-2-3. Med sin milde, avrundede smak, fristende konsistens og prisbelønte sammensetning er den utrolig lett å bli glad i. Passer ypperlig som til å sette smak på både spareribs og hamburgere, og vil garantert verdsettes av både liten og stor.

En vinner med smak av sommer

Det dufter helt enkelt av sommer når du åpner en flaske Harvest Apple BBQ Sauce. Den unike, sursøte blandingen av Washington epler og aromatiske krydder vil sette sitt helt spesielle preg på en hver BBQ-rett. Særlig god er grillsausen på hamburgere og spareribs, men du kommer til å ville teste den ut på stort sett alt du hiver på grillen. Den fantastiske duften fra grillen vil få hele familien til å sitte klar ved bordet lenge før kjøttet er gjennomstekt. Inviter venner og familie på en helt spesiell smaksopplevelse som de kommer til å snakke om helt til neste gang du tar frem grillutstyret. Fra samme leverandør finner du også velsmakende krydderblandinger, både for alle typer kjøtt og en spesiell blanding perfekt for hamburgere. Enestående når du ønsker ekstra smak eller lager mat til alle slags smaksløker, siden du dermed lett kan variere i både styrke og intensitet. Denne grillsausen vil gi deg en hjelpende hånd hver gang du ønsker å gjenskape den autentiske BBQ smaken, om og om igjen. Harvest Apple BBQ Sauce er glutenfri og basert på naturlige ingredienser.

Grillhagen anbefaler denne BBQ-sausen til:

  • Svin/Spareribs
  • Hamburgere

**Glutenfri **Naturlige ingredienser

Ingredienser: Vann, sukker, eplepuré, brunt sukker, tomatpuré, eddik, epleeddik, eplejus konsentrat, salt, chilipulver, løkpulver, krydder.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.624 kg