Tilbud!

G. Love’s Sambal Hot Sauce

kr 39

Tomt på lager

Varenummer: F02920046 Kategori: Stikkord: , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

G. Love’s Sambal Hot Sauce er en festival av en sterksaus som feirer de fantastiske smakene hentet fra det asiatiske kontinentet. Sausen er proppet til randen med smak og hete og fungerer briljant som en smaksetter til alle retter fra denne delen av verden. Om du liker mat fra Thailand, Vietnam eller kanskje Indonesia, vil G. Love’s Sambal Hot Sauce hjelpe deg å hamre inn det lille ekstra av autentisitet som gjør måltidet til en triumf. Menneskene bak G. Love har reist verden rundt for å finne de beste smakene denne planeten har å by på. Med en forkjærlighet for det sterke og eksotiske er resultatet alltid spennende sauser som beriker og kompletterer matretter fra alle verdens spennende gastronomier. Du bør også prøve G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce som gir deg det beste Karibien har å by på av smaker.

En gastronomisk reise

Du har kanskje selv reist rundt i verden og smakt deg frem gjennom ulike land og kontinenter. Det er ikke alltid man er like modig til å forsøke nye ting, men for enkelte mennesker er dette rett og slett selve misjonen med reisen. G. Love’s Sambal Hot Sauce har hentet inspirasjon fra Asia der sambal er en tradisjonsrik måte å tilberede chili på. Hovedingrediensen er ufravikelig chilibasert, men fra land til land varierer de sekundære ingrediensene. G. Love’s Sambal Hot Sauce er en herlig blanding av røde jalapeños, cayennepepper, søt paprika og rørsukker, som er rundet av med syrligere elementer. Resultatet er en sterksaus som ikke bare bringer hete til et hvert måltid, men som også inspirerer til å være mer kreativ i matveien. Tiden da man kun spiste eksotisk på ferie eller reise er over, nå bringer G. Love verdens mest spennende smaker hjem til ditt egen kjøkken.

Tradisjonell og spennende

Tradisjonelt brukes sambal i retter som inneholder store mengder chili. Blandingen gir en rikere sammensetning i smaken ettersom den gjerne inneholder flere ulike typer av de brennhete fruktene. I Asia er sambal flittig anvendt i gryteretter, supper og sjømatsbaserte retter. G. Love’s Sambal Hot Sauce gjør seg glimrende i en marinade til reker på spyd. Bland deg ut en eksotisk marinade, gjerne med lime, og la G. Love’s Sambal Hot Sauce gjøre resten av jobben. Denne sterksausen er også perfekt når du koker curry. La den milde kokosmelken balansere ut den kraftige heten fra chiliene og hiv oppi alle dine favorittingredienser. Du kan også blande G. Love’s Sambal Hot Sauce med fersk limejus og riseddik for en deilig dipp til vårruller. Slipp fantasien fri og la de asiatiske smakene få forføre deg. Er du svak for Asia-inspirerte smaker bør du også prøve Sriracha Hot Sauce fra Pain Is Good.
Passer til:

  • Grillmarinader
  • Saus til vårruller eller kylling
  • Perfekt til curry sammen med kokosmelk