Tilbud!

G. Love’s Original Hot Sauce

kr 59

Tomt på lager

Varenummer: F02920048 Kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Beskrivelse

Alle sausene fra produsenten G. Love kommer med samme budskap: Å spre alle verdens fantastiske smaker til folket! G. Love’s Original Hot Sauce er den heteste sausen i serien som har tatt alle reiseglade matelskere med storm. Det er ikke alltid like lett å finne en sterksaus som gir akkurat passe hete uten å utkonkurrere de andre smakene. Det handler tross alt om smak og ikke bare hete for menneskene bak G. Love. På sin reise gjennom verden har de prøvesmakt det meste. Utvalget av sauser fra alle verdenshjørner er som en samling gastronomiske suvenirer, alle med noe unikt fra sin del av verden. Prøv også G. Love’s Sambal Hot Sauce med eksotiske smaker fra Asia.

En smak av paradiset

G. Love’s Original Hot Sauce er skapt av mennesker som elsker å reise. En øynasjon som har falt særlig i smak hos produsentene er St. Martin. De ønsker at alle som smaker sausene deres skal få et innblikk i den komplekse kulturen som finnes på øya takket være den unike demografiske sammensetningen. Innflytelser fra en rekke ulike kulturer har likevel ikke utkonkurrert den lokale gastronomien, de har riktigere sagt fremhevet den og gjort den stoltere enn noen sinne. Et svært viktig element i all mat fra St. Martin er hete, sødme og krydder. Maten er ofte basert på svine- og kyllingkjøtt som for alle og en hver ofte trenger en god dose smak og kjærlighet for å kunne nytes med glede. G. Love’s Original Hot Sauce setter en krydret smak på alle retter som behøver et lite løft. Basert på vellagrede røde chilipeppere av typen Cayenne og hvitløk, er oppskriften enkel, men genial. Akkurat som sola på St. Martin vil G. Love’s Original Hot Sauce kjennes brennende het, men du vil elske den! Dersom du liker en enda mer tropisk smak, bør du prøve deg på G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce.

Smak deg frem til perfeksjon

Som de fleste andre sterksauser er G. Love’s Original Hot Sauce best i moderasjon. Smak deg frem ved å dryppe noen dråper av den magiske sausen i alle matretter som kan ha godt av litt hete. G. Love’s Original Hot Sauce er uunnværlig når du kokkelerer dine egne grillmarinader. Gi kjøtt, fisk og grønnsaker litt ekstra smak før du hiver dem på grillen og vi garanterer at gjestene dine vil takke deg. Prøv noen dråper på nygrillede kyllingvinger, eller i en fyldig tomatsalsa til fredagstacoen. Vi anbefaler at du også prøver noen dråper hotsaus når du tilbereder Bloody Marys, det gir et helt spesielt og spennende resultat!
Passer til:

  • Salsaer, marinader og grillsauser
  • Svin og kylling
  • Kyllingvinger og hamburgere
  • I tomatbaserte supper, drinker og sauser