Tilbud!

G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce

kr 39

Tomt på lager

Varenummer: F02920047 Kategori: Stikkord: , , , , , , , , , ,

Beskrivelse

St. Martin er kjent for sine hvite strender, sitt asurblå hav og sitt fantastiske kjøkken fylt til randen med tropiske smaker og eksotiske aromaer. G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce er St. Martin på flaske. Men et par dråper av denne sausen vil heten og sødmen ta deg rett til en strandbar på en av øyas fantastiske sandstrender. G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce er perfekt når sommerkvelden ligger over landet og grillfesten er bare minutter fra å bli et faktum. Stemningen fra de karibiske smakene vil smitte over på hele selskapet og sette tonen for den perfekte sommerfesten.

En tropisk fantasi

Med en kald drink på bordet og tærne i sanden venter du på maten mens solen sakte men sikkert forsvinner i havet. Den varme vinden bruser i palmetrærne og snart kjenner du duften av karibisk gastronomi på sitt beste. Menneskene på St. Martin kommer fra en multikulturell bakgrunn, men kjærligheten for det søte og det herlig krydrede har aldri forsvunnet fra kokebøkene. På samme måte som voodoo-prestene kokte sammen trylledrikker med både gode og onde hensikter, sto andre i kjøkkenet og kokte sammen det beste av tropiske retter. G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce er inspirert av disse gamle tradisjonene som er altfor høyt elsket til å gå i glemmeboka. Det er meningen at du ikke bare med smaksløkene skal føle øyas lidenskap og forkjærlighet for eksotiske blandinger. Selv om du aldri har satt din fot på et øyparadis, vil du forstå akkurat hva vi snakker om. Er du svak for eksotiske smaker vil du også elske Sweet Caribbean Jerk Screamin Wing Sauce som gjør underverker for kyllingvinger.

En dæsj eksotisk sjarm og lidenskap

G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce er sterkere enn de fleste sennepsbaserte sauser takket være habanero chiliene på listen over ingredienser. Du kan tydelig kjenne den sterke smaken av sennep, men sausen har mer å by på. Etter første munnfull er fortært vil du bli tatt med på en reise som smaker av chili, hvitløk og eksotiske krydderblandinger. G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce er perfekt for å gi et lite piff til svinekjøtt på grillen, men er like god til burgere og kyllingvinger. Tilsett noen dråper til en vanlig tomatsalsa og ingen vil noen sinne beskylde den for å være vanlig igjen. Med en dæsj G. Love’s Caribbean Lolo Hot Sauce vil et hvert måltid bli en karibisk fest. Denne hotsausen er genial til å heve smaken til en hver grillmarinade, enten du tilbereder kjøtt, fisk, skalldyr eller grønnsaker.
Passer til:

  • Svinekjøtt, kylling og hamburgere
  • Fisk, reker og annen sjømat
  • Salsaer, marinader og grillsauser