Da’ Bomb The Final Answer

kr 499

Tomt på lager

Beskrivelse

Du kan konkludere med at en saus er sterk når den kommer med en advarsel på flasken. Den absolutt sterkeste hotsausen hittil fra den legendariske Da’ Bomb serien er vel verdt å merke seg for alle med et hjerte som banker for chili. Da’ Bomb The Final Answer bør du absolutt ikke prøvesmake rett fra flasken, den skal i følge advarselen bare blandes i mat. Smaksløkene dine vil fryde seg over den brennende heten intet mindre enn 1.500.000 Scoville enheter representerer. Sterksausen er perfekt til å sette prikken over i’en for inferno i alle matretter som krever et skikkelig kick. Når du først får smaken på Da’ Bomb The Final Answer er det ingen vei tilbake til mildere saker. Dersom du tørr å prøve Da ‘Bomb The Final Answer, lover vi at du ikke kommer til å angre. Men du har blitt advart, men denne sausen kommer du langt med lite, så ikke overdriv! En smule mildere er lillesøstra til The Final Answer, Da’ Bomb Beyond Insanity Hot Sauce, men det er fortsatt en sterk saus med mye temperament.

En potent hotsaus

Alle som elsker å lage mat med kruttsterke smaker vet å sette pris på en skikkelig potent hotsaus. Det finnes en rekke alternativer å velge mellom, men dersom du tar heten seriøst behøver du ikke lete lenger. Merket Da’ Bomb har for lengst oppnådd status og respekt blant alle chilielskere med sine nådeløst intense smaker og brennende hete aromaer. Den sterkeste sausen i deres store sortiment kommer som et svar på alles bønner om mer smak. The Final Answer, det endelige svaret, er ikke bare sterk, den pusher de fysiske grensene for hva som er mulig å tappe på en flaske. Som vinneren av den femte årlige kåringen Texas Shoot Out har ikke Da’ Bomb The Final Answer bare brent seg fast i alles hukommelse, den har også satt en helt ny standard for hotsauser. Skalaen for styrke når det kommer til chili måles i antall enheter Scoville. En smaksopplevelse vi alle kan forholde oss til er et par dråper Tabasco på tunga. Tabasco måler rundt 3.500-8.000 på skalaen for chili-styrke. Vel vitende om at Da’ Bomb The Final Answer scorer rundt 1.500.000 på samme skala, er det ikke vanskelig å forstå at denne sterksausen spiller i en helt annen liga. I forhold til The Final Answer blir den nest sterkeste i serien, Da’ Bomb Ground Zero Hot Sauce, bare barnematen med sine 234.000 Scoville enheter. Med rendyrket habanero chili, samt krydder og søte aromaer for å gi mer fylde til den potente smaken, er denne sausen kongen på chili-haugen. Den inneholder null fett, null kolesterol og er ikke tilsatt salt. Smaksopplevelsen er pur, naturlig og helt vanvittig intens.

Må brukes med forsiktighet!

Som tidligere nevnt frarådes man å smake på sausen direkte fra flasken. Bland den ut i en spennende suppe, drypp et par dråper i en hjemmesnikret grillsaus eller miks den med rikelig med rømme for en fantastisk dip til grønnsaker eller chips. Finn mer inspirasjon til mat her. Måtehold er selve nøkkelen til suksess når det kommer til Da’ Bomb The Final Answer, men hver dråpe inneholder selve essensen av spennende matlaging.

Passer til:

  • Å sette smak på grillsauser
  • Sterke dipper blandet med majones
  • Som smaksetter i gryteretter, sauser og supper